• Teaser
  • Teaser
  • Teaser
  • Teaser


ZOEF, kleinschalige hondenuitlaatservice in Bloemendaal, Santpoort Zuid/ Noord, Overveen, (deel) Haarlem

Mijn naam is Vivianne Smit. Vanaf het moment dat ik mijn ogen open deed lopen er honden en katten om mij heen. Thuis hebben wij altijd Bouviers (des Flandres) gehad. Lieve en trouwe gezinshonden. Mijn eigen bouvier Juna (2014) zal regelmatig meelopen met de groepswandelingen.  

Het mooie aan honden vind ik de levenslust, de toewijding en de eigen karakters. Het combineren van mijn liefde voor honden en de natuur is een mooie combinatie om mijn werk met passie uit te oefenen. 
 

Waarom ZOEF Hondenuitlaatservice?

- Kleinschalige hondenuitlaatservice van maximaal vijf honden per wandeling

- Lopen in het wandelpark van Openluchttheater/ wandelpark Caprera

 

Kleinschalige hondenuitlaatservice

ZOEF Hondenuitlaatservice geeft uw hond de gelegenheid om heerlijk te wandelen en te spelen met zijn soortgenoten. Zij krijgen liefde en lichaamsbeweging wat er onder andere voor zorgt dat de hond tevreden en ontspannen is. Het is goed voor de socialisatie van de hond om regelmatig in contact te komen met soortgenoten.

Zeer bewust is er voor gekozen om de uitlaatservice kleinschalig te houden. Dit creëert controle over de roedel en er is meer ruimte voor individuele aandacht. Ook het lopen met een grote roedel kan bedreigend zijn voor mede wandelaars en honden. Dit is iets wat ik absoluut niet wil.

 

Wandelpark Caprera

De keuze voor het wandelen in Caprera was vrij snel gemaakt, het wandelpark biedt namelijk een aantal grote voordelen. Zo is het park volledig omheind en bij de ingang/kassa is er personeel aanwezig. Mocht de hond onverhoopt toch een keer de groep uit het oog verliezen dan is de enige uitgang ook de ingang. Doordat er toegangskosten (bij de prijs inbegrepen) betaald moeten worden voor dit wandelpark lopen hier vaak dezelfde mensen. Dit betekent een grote sociale controle en over het algemeen goed gesocialiseerde honden. Ik parkeer de bedrijfswagen op het besloten parkeerterrein van het wandelpark. Hier kunnen de honden rustig in en uitstappen.

 

 
www.zoefhondenuitlaatservice.nl   |    info@zoefhondenuitlaatservice.nl   |    06-42 16 65 60