• Teaser
  • Teaser
  • Teaser
  • Teaser


Werkwijze

Het uitgangspunt is dat de hond geniet! Zijn energie kwijt kan en liefde en aandacht krijgt. Door middel van kleine groepen creeër en bevorder ik een persoonlijke aanpak, want geen hond is hetzelfde!

Kennismaking

Voor de kennismaking wil ik u en uw hond graag uitnodigen om samen te wandelen in Caprera. Ik neem de honden van die dag dan mee. Ik geef hieraan de voorkeur omdat wij dan meteen kunnen zien hoe de hond op mij en andere honden reageert. U ziet het bos waar wij lopen en u kunt de bedrijfswagen bekijken. Tijdens de wandeling bespreken wij het karakter van de hond, uw wensen en/of eisen ten opzichte van uw hond en de algemene voorwaarden van ZOEF. Als wij samen een akkoord bereiken wordt de overeenkomst, de bijbehorende algemene voorwaarden en de sleutelovereenkomst getekend. 

Vervoer

Bij het ophalen van de hond wordt er een oranje halsband met de contactgegevens van ZOEF omgedaan. Hierdoor wordt de hond herkend als lid van mijn uitlaatservice. De honden worden veilig en verantwoord vervoerd met mijn bedrijfswagen. Zij zitten apart van elkaar en op de grond zijn antislipmatten aangebracht. De bedrijfswagen wordt regelmatig grondig gereinigd.

De eerste wandeling

Wij rijden naar het prachtige wandelpark van het openluchttheater Caprera. ZOEF heeft van dit park exclusieve toestemming gekregen om als uitlaatservice hier te lopen. Wij lopen hier gemiddeld een uur. (afhankelijk van het weer en de voldoening van de honden) Ook krijgen de honden de gelegenheid om te spelen, snuffelen of om even te gaan liggen. De eerste wandeling loopt de hond aangelijnd mee. De hond kan mij en de groep leren kennen. Als de hond goed luistert mag deze de volgende keer los.

Voldaan naar huis

Na afloop worden de honden voldaan naar huis gebracht, zij krijgen vers water en worden handdoek droog afgeleverd. (de hond kan dus nog nat en/of vies zijn) Ik zal regelmatig contact met u onderhouden over de avonturen van uw hond.

Welke honden zijn welkom?

- De hond is sociaal naar mens en dier 

- De hond kan loslopen

- Luistert naar de basiscommando's 

- De hond kan een wandeling van gemiddeld een uur aan 

- De hond is niet loops of net geweest (kan later dan weer aansluiten)

- De hond gaat minimaal 1x per week mee

- Reuen zijn gecastreerd 

- Honden vanaf 1 jaar oud 

- De hond is WA-meeverzekerd (de hond blijft onder uw verantwoording vallen)

- Volledig ingeënt en behandeld tegen vlooien en teken
www.zoefhondenuitlaatservice.nl   |    info@zoefhondenuitlaatservice.nl   |    06-42 16 65 60